Ilse Brinkerink

Eigenaresse – Pedagogisch Medewerkster

Ilse Brinkerink

Mijn naam is Ilse Brinkerink. Met mijn twee zonen woon ik in Lochem.
Ik heb al ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Steeds vaker bekroop me het gevoel: Ik wil graag zelf kinderopvang beginnen. Hoe groter de organisaties door fusies en overnames werden, hoe minder ik van mezelf in het werk kwijt kon. Als moeder vind ik het heel belangrijk dat je rustig naar je eigen werk kunt gaan, zonder schuld- of andere nare gevoelens.

Je wilt zeker weten dat je kind het naar zijn of haar zin heeft. Dat er vertrouwde opvang is met oprechte aandacht voor je kind. Ook vind ik het belangrijk dat er een vrolijke en open sfeer hangt. Dat je je welkom en gezien voelt. Dat geldt zowel voor jou als voor je kind. Als je kind met plezier naar de opvang gaat, kun jij rustig aan het werk!
Vandaar dat ik de stap heb gemaakt naar mijn eigen kinderopvang Eigen-Wijs. De naam was snel gekozen; ik wil het immers op mijn ‘eigen wijze doen’, zonder inmenging van grote bedrijven. Puur, met hart voor het kind. Kleinschalig, gezellig, knus en vertrouwd.

Samen spelen met andere kinderen, plezier maken met elkaar, maar ook tijd en aandacht nemen voor het kind alleen. Dáár geloof ik in. Want als je kind blij is, ben jij dat ook!

Sinds juli 2017 heb ik een mede-eigenaar gevonden. Ik kwam erachter dat ik het samen overleggen en samen delen prettiger vind, dan alles alleen moeten doen.

Terug naar het Team overzicht