Froukje Muileman- Pluim

Eigenaresse – Pedagogisch Medewerkster

Froukje Muileman- Pluim

Mijn naam is Froukje Muileman-Pluim. Ik woon samen met mijn man, onze dochter Saar en zoon Gijs, in Almen.

Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Na verschillende stages te hebben gehad bij onder andere een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso, heb ik in 2009 mijn diploma SPW4 behaald. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang en heb ik veel ervaring op mogen doen bij een gastgezin, peuterspeelzaal en een kleinschalig kinderdagverblijf. Op een gegeven moment wist ik: ooit zou ik mijn eigen kinderdagverblijf willen beginnen. In de loop der jaren heb ik ervaren hoe ik het níet maar ook hoe ik het zelf wél zou willen doen.

In 2014 kwam ik bij Eigen-Wijs aan het werk. Dat was “thuis komen”. Zo zou ik het ook doen! Toen ik in 2017 de mogelijkheid kreeg om kinderopvang Eigen-Wijs met Ilse samen voort te zetten, was voor mij de keus snel gemaakt. Sindsdien ben ik mede-eigenaar en is het werken bij Eigen-Wijs nóg leuker geworden!

Wat het voor mij zo leuk maakt? De combinatie van het werken op kantoor en het werken op de groep. We hebben een klein team met fijne collega’s; vaste gezichten, de lijntjes zijn kort en er is een vertrouwde en huiselijke sfeer.

Nieuwsgierig geworden naar Eigen-Wijs? Bel of mail gerust voor een afspraak of kom eens langs!

Terug naar het Team overzicht