Kinderopvang Almen

Dat je kind het fijn bij ons heeft, vinden wij heel belangrijk. Bij kinderopvang Eigen-Wijs in Almen hebben we 1 verticale combigroep van maximaal 16 kinderen. In deze combigroep worden kinderen opgevangen van 0-4 jaar. Wij werken in deze groep met 1, 2 of 3 pedagogisch medewerkers. Wij houden ons hierbij aan de regels omtrent de beroepskracht-kindratio (BKR).

In een prachtige binnenruimte is er de mogelijkheid om met elkaar te spelen, te knutselen of samen bijvoorbeeld met een boek op de bank te kruipen. Verder hebben we 1 slaapkamer om uit te rusten. Buitenspelen is natuurlijk minstens even belangrijk. Lekker een frisse neus halen, wind door de haren, blozende wangen. Vandaar dat de buitenruimte is ingericht om het jouw kind naar de zin te maken.

Professionele leidsters

Het team van leidsters is speciaal geselecteerd op specifieke eigenschappen die kinderopvang Eigen-Wijs zo uniek maken. Zo geloven we dat een kind het beste gedijt in een warme, sfeervolle omgeving met oprechte aandacht en interesse. Professionele leidsters die elk kind als individu zien. Die het leuk vinden om mee te gaan in de fantasiewereld van je kind door bijvoorbeeld op de grond een treinbaan te bouwen. We vinden het belangrijk om goed met je te communiceren over wat er thuis of bij de opvang is gebeurd. We luisteren naar jouw wensen en alles is bespreekbaar. Eigenlijk heel logisch!

Kinderopvang Eigen-Wijs

Blije kinderen = blije ouders

Welkom

Bij Kinderopvang Eigen-Wijs geloven we dat het gevoel dat jij en je kind écht WELKOM zijn het verschil maakt!

Flexibel

Wij werken met flexibele contracten en alles is bespreekbaar, je betaalt wat je afneemt.

Vast team

Een vast team van leidsters die jouw kind warm en oprecht verwelkomen. Die tijd hebben voor een praatje
en vertellen wat er die dag is gebeurd.

Warme, sfeervolle omgeving

Zo geloven we dat een kind het beste gedijt in een warme, sfeervolle omgeving met oprechte aandacht en interesse.